Sport

Srinagar Terror Attack: J&K Police Asks Media to be Responsible

Srinagar Terror Attack: J&K Police Asks Media to be Responsibleā€

Sharad Kumar, Director Airport, Srinagar, said that the "all operations on the airport were run normally despite the militant attack".

After forcing their way into the camp, the militants kept firing in which one BSF assistant sub-inspector (ASI) S.K Yadav was killed and three jawans wounded, police said.

The militants are holed-up inside the building campus of the 182nd Battalion camp, officers said.

The police sources said the militants hurled hand grenades and simultaneously opened fire at the sentry posts to sneak inside the camp. "I personally went to the airport and ensured that the public does not face any problems in catching the aircraft", Vaid said.

Top state police, BSF and Central Reserve Police Force officials have reached the gunfight site.

Airport flight operations were briefly disrupted.

This battalion is entrusted with the security of the runway of the Srinagar Airport.

More news: Pankapu Is Out Now On Nintendo Switch
More news: Pakistan vs Sri Lanka Ist Test
More news: Most wanted Hizbul terrorist gunned down

The authorities at Srinagar Airport soon after the attack cancelled morning flights while passengers enroute Airport were stopped near Peerbagh.

Three unidentified terrorists were killed in an encounter with security forces near Srinagar airport today.

A police official said, 'the third terrorist is also believed to have been neutralized but the search operation is going on'.

He said the militants had managed to enter through the Friends Enclave residential area and from there they had crossed the road to attack the camp.

The terrorists who were in military fatigues violated four layers of security at the camp, to which Indian soldiers retaliated and shot down one of the attackers.

The IAF has not allowed construction of an industrial estate near the airport citing security as the main reason. The second militant was killed between 10 to 10.30am and last one was killed around 2pm.Like this

Latest


04 October 2017
Todd Gurley racks up 215 yards in Rams' win over Cowboys
The score came when Prescott found a wide-open James Hanna , who rumbled in for the 28-yard touchdown, his first career score. Over the course of the last 31:51 of game time , Los Angeles went on a 22-6 run to win a critical game on the road.

03 October 2017
DoD Accelerates Hurricane Relief, Response Efforts in Puerto Rico
Trump said the media reporting from Puerto Rico were "doing their best to take the spirit away from our soldiers and first R's". Addressing Trump specifically, Cruz added , " We are dying , and you are killing us with the inefficiency and the bureaucracy".

02 October 2017
Seattle immigrants targeted in raid of sanctuary cities
Mayor Catherine Pugh and police commissioner Kevin Davis have shied away from enforcing federal immigration laws. She was released from local custody before ICE could assume custody, federal authorities said.

01 October 2017
Russell Westbrook signs 5-year extension that gives him $233 million contract
Because of Westbrook's contract extension, there's at least a better chance that George and Anthony will choose do to do the same. When you add that onto his current deal, Westbrook is playing on a six-year deal worth more than $233 million.

01 October 2017
Google would be developing a device similar to the Amazon Echo Show
In the meantime, the smart home market has their eyes set on Amazon , which is why Google has a lot to catch up on. To arrive at its conclusion, CIRP surveyed 300 Amazon Echo or Google Home device owners in the United States.

29 September 2017
North Korea tortured and 'destroyed' prisoner Otto Warmbier, parents say
The comments came after an OH county coroner had determined Mr Warmbier had died from a lack of oxygen to the brain. Dr Sammarco conducted an external examination and scans of Mr Warmbier's body - his parents refused a post-mortem.

28 September 2017
DirecTV offering refunds to customers angry over National Football League protests
An AT&T spokesperson declined to confirm the cancellation policy and said the company would have no numbers to share. In response, entire teams staged protests, including three that stayed in their locker rooms during the anthem.

27 September 2017
London's Uber saga a factor on company coming to Christchurch
The company has 21 days to appeal the decision, and is allowed to continue working and driving throughout the process. The initial background checks were carried out by a third party but TfL deemed them inadequate following a review.

26 September 2017
Japan's PM Abe: Time for talk is over on North Korea
Besides the North Korea crisis, the polls also come at a time when the country is facing a sluggish economy which needs a boost. Abe's speech came a day after Trump threatened to "totally destroy" North Korea if it attacks the United States or its allies.

26 September 2017
Tropical storm watch issued for much of NC coast
Hurricane Maria is a Category 3 storm and is expected to cause unsafe surf and rip currents, creating swells in the mid-Atlantic. CDT Sunday, Hurricane Maria was located about 425 miles south-southeast of Cape Hatteras, N.C., and was moving north at 9 mph.Recommended